7 daagse yoga vakantie op Ibiza

7 daagse yoga vakantie op IbizaTags: spirituele vakantie Ibiza, 7 daagse yoga vakantie IbizaAltijd al eens naar Ibiza gewild?  Een yoga en spirituele vakantie op Ibiza??

Puur en Kuur biedt een fantastische 7 daagse yoga vakantie op het groene en zonnige Ibiza aan. Er worden dagelijks holistische activiteiten zoals yoga, meditatie en Qi Qong verzorgd en je verblijft in een kleinschalige maar luxe villa verborgen in de bossen en op korte afstand van het strand van Ibiza.  Voor een ongelooflijke yoga en wellness ervaring.  De villa is omgeven door tropische planten, palmbomen en Boeddhabeelden. Het prive zwembad wat bij de villa hoort zorgt voor verkoeling en ontspanning, er is ook een jacuzzi.

Zoals je van Puur en Kuur mag verwachten worden er heerlijke en gezonde maaltijden bereid.  Het zijn verrassend lekkere vegetarische gerechten, passend bij het spirituele karakter van deze yoga vakantie op Ibiza.

Als je je inschrijft op de heerlijke Ibiza reis, slaap je in je eigen luxe en ruime kamer. De meeste kamers zijn voor 2 personen. Er is ook en kamer te huur met een eigen jacuzzi. Je boekt deze 7 daagse yoga vakantie op Ibiza met volpension voor minder dan 1.000 euro.

Je moet dan wel zelf voor een vliegticket zorgen.

Geplaatst door: Webmaster op vrijdag 17 maart 2017Geen reactiesPlaats een reactie

book yoga retreats banner
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie