Gezond en verantwoord afslanken

Gezond en verantwoord afslankenTags: detox kuur, veganist, vegetariër, gezond en verantwoord afslankenWie aan yoga doet, geeft in de regel veel om zijn gezondheid.

Je wilt je goed voelen, lekker in je energie zitten en zo slank mogelijk blijven.

Als er toch onverhoopt een aantal kilo’s aangekomen zijn en je besloten hebt dat het tijd is om af te slanken dan zijn daar vele manieren voor. Je kunt bijvoorbeeld een detox kuur gaan volgen, een proteïne dieet of 10 dagen afslank dieet. Allemaal manieren om snel, gezond en verantwoord de overtollige kilo’s aan gewicht kwijt te raken.  Wellke afslankmethode voor jou het beste is, hangt onder af van het aantal kilo’s dat je wilt verliezen, het tempo waarin je af wilt slanken en je huidige voedingsgewoontes.

Als je bijvoorbeeld veganist of vegetariër bent, is het standaard eiwitdieet niets voor jou want daar schrijven ze mager vlees, kip of vis voor. Niet echt vegetarische of veganiste producten en niet ethisch. Gelukkig kun je met puur plantaardige diëten en veganistische voedingssupplementen ook een eind komen en wordt veganisme in het dagelijks leven steeds meer geaccepteerd.  Met name jonge mensen die aan yoga en meditatie doen, kiezen steeds vaker voor het veganisme in plaats van het vegetarisme.

Op de website gezond-en-snel-afvallen.nl vind je veel informatie over gezond en verantwoord afslanken

Geplaatst door: Webmaster op zondag 30 april 2017Geen reactiesPlaats een reactie

Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie