Jacuzzi en vakantie

Wat is een jacuzzi?

book yoga retreats banner

Een jacuzzi is een kleine buiten spa, ook wel bubbelbad genoemd. Ideaal voor een ontspanning vakantie. Een jacuzzi staat meestal in de tuin maar er zijn ook jacuzz’s die binnen staan.

Je moet een jacuzzi niet verwarren met een whirlpool of hottub.  Een jacuzzi is een andere naam voor bubbelbad. Eigenlijk is een jacuzzi een merk.  Eén ding is zeker, een vakantie boeken in een huisje met jacuzzi zorgt voor extra ontspanning en rust. En…  een vakantiehuis met jacuzzi is zeker ook geschikt voor een romantisch weekendje weg met zijn tweeën.

Kaarsje aan, wijntje of ander drankje en genieten maar.

Waar kan je een vakantiehuis met jacuzzi huren?

De specialist voor het huren van vakantiehuizen met jacuzzi is vakantiehuis met jacuzzi.com. Hier vind je naast luxe vakantiewoningen met jacuzzi ook villa’s, groepsverblijven en bungalows. Omdat er op deze website alleen maar huisjes staan met jacuzz, sauna, spa of bubbelbad, is het de site voor een wellness vakantie. Maar ook als je een yoga vakantie boekt, is het natuurlijk zéér aangenaam verblijven in een wellness accommodatie.

Is een vakantiewoning met jacuzzi ook iets voor een vakantie met kinderen?

Een vakantiewoning of vakantiehuisje met jacuzzi is zeker iets voor een vakantie met kinderen. Dat geldt niet voor ouders met kinderen tot ongeveer 8 jaar. Tot die leeftijd is een jacuzzi gevaarlijk. Begeleiding van ouders is bij een gebruik van sauna of jacuzzi altijd noodzakelijk.

Is een vakantiehuis met sauna net zo ontspannend als een vakantiehuis met jacuzzi?

De meningen hierover zijn verdeeld. De een vindt een huisje met sauna meer ontspannend dan een woning met jacuzzi en andersom. De meest mensen die een wellness weekendje boeken, vinden een vakantiehuisje met jacuzzi in de tuin het toppunt van relaxen.