Yoga vakantie singles


book yoga retreats banner

Ook singles kunnen een leuke yoga vakantie boeken.

Als je geen zin hebt om alleen op vakantie te gaan en yoga als hobby hebt, hebben we goed nieuws voor je. Puur en Kuur, de specialist in wellness, yoga en gezondheidsreizen, heeft een groot aanbod single vakanties. Niet alleen op het gebied van yoga, wellness of kuren maar ook met andere relaxreizen.

Uit ervaring weet Puur en Kuur dat veel mensen die zich voor haar yoga vakanties opgeven, alleenstaand zijn en die mensen het aangenaam vinden om met gelijkgestemden op reis te gaan. Vandaar dat ze een uitgebreid yoga vakantie aanbod voor alleenstaanden hebben.

Gelijke verhouding mannen en vrouwen.

Puur en Kuur streeft ernaar om bij de samenstelling van haar single vakanties, groepen van ongeveer een gelijk aantal mannen en vrouwen samen te stellen maar dat lukt niet altijd. Meestal zijn er, zoals bij de meeste single reizen en groepsvakanties, iets meer vrouwen dan mannen.  Dat geldt ook voor de single friendly yoga vakanties van Puur en Kuur

Yoga weekend singles.

Je kunt je ook voor een yoga weekend opgeven.  Dat is een weekend welke 2 a 3 dagen duurt en welke met name in Nederland wordt gegeven. Zowel de single friendly als de "standaard uitvoering".