Een wellness weekend of vakantie boek je hier

Wellness weekend boeken? Als je op zoek bent naar een wellness weekend, eventueel met yoga activiteiten, kom je uit op de website wellness weekenden.nl. Voor een relax weekend met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie.

book yoga retreats banner

Hier vind je alles met met wellness, yoga, ayurveda en weekenden te maken heeft. Ook als je wilt detoxen en af snel wilt vallen en je lichaam wilt ontslakken.

Naast een compleet verzorgd wellness weekend, met overnachting, ontbijt en diner, kan je ook zelf een wellness hotel boeken. Bijvoorbeeld een wellness hotel voor een weekend aan zee of het strand. Het voordeel van het boeken van een luxe wellness hotel is dat je je weekend kunt invullen zoals jij zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld in het wellness hotel overnachten en ontbijten en overdag uitstapjes maken of een strandwandeling. Heerlijk relaxen en ontspannen in je eigen tempo en op jouw manier.

Als je kiest voor een wellness weekend met verblijf in een wellness hotel, kun je er ook voor kiezen een luxe wellness hotel met arrangement te boeken. Bijvoorbeeld met onbeperkt gebruik van de sauna’s,  zwembad of beauty salon. Kortom, je kunt een compleet verzorgd wellness weekend boeken, ook met yoga of thalasso, of zelf een luxe wellness hotel boeken en je eigen activiteiten regelen.

Op deze pagina vind je alle informatie voor het boeken van een weekendje wellness, met of zonder arrangement en activiteiten programma.

Wellness hotels zoeken

Zoals hierboven beschreven, je kunt zelf een wellness hotel boeken en je activiteiten en dergelijke zelf organiseren. Via de zoekbox hierboven vind je de betere wellness hotels, vaak met zwembad, spa en sauna’s. Als je als vrouw of man een wellness en beauty verwen weekend wilt boeken, selecteer dan die wellness hotels en spa’s die over een beauty salon of schoonheidssalon beschikken. Vaak kun je er tijdens je wellness weekend ook bepaalde schoonheidsbehandelingen zoals gezichtsbehandelingen krijgen.

Een wellness weekend met beauty arrangement moet je in de regel wel bijtijds reserveren omdat de capaciteit van een beauty salon meestal beperkt is. Wie het eerst een dergelijk arrangement bestelt, heeft de eerste rechten. Kijk nu hoe jij je ideale wellness weekend ga vormgeven. Bijvoorbeeld een wellness weekend aan zee, in de bergen, in het centrum van een wellness hotel met sauna Rome of Barcelona of gewoon in eigen land.

Wellness weekend met yoga??

Als je je ontspanningsweekend wilt combineren met yoga en ontspanningsoefeningen dan is het wellicht een goed idee omeen yoga weekendte boeken in een wellness hotel.

Yoga ontspant en zorgt voor rust. Zowel in je hoofd als in je lichaam. Door na je yoga oefeningen van wellness zoals een sauna of privé zwembad te genieten kom je extra tot rust en slaap je heerlijk. Je boekt je wellness weekend met yoga bijvoorbeeld via Puur en Kuur.

Wellness weekend boeken met fitness mogelijkheid?

Fitness en wellness weekend boeken? Steeds meer hotels hebben naast wellness en beauty faciliteiten ook fitness mogelijkheden. Je vindt via de zoekbox hierboven eenvoudig en snel een hotel welke over fitness faciliteiten beschikt. Ook als je een aantal kilo’s af wilt vallen en af wilt slanken. Zie hier de tips om snel en verantwoord af te kunnen vallen. De grotere hotels met fitness centrum hebben soms zelfs fitness instructeurs in dienst die je kunnen begeleiden bij je fitness oefeningen. Zo wordt jouw wellness weekend ook nog eens een sportief weekend.