Spirituele yoga vakantie Azië

Spirituele vakantie met yoga in Azië? Een yoga vakantie in Azië is tegelijkertijd een spirituele vakantie. Heerlijk tot rust en bezinning komen. Je kunt via Spa Dreams of Puur en Kuur een yoga vakantie in onder andere Thailand, Sri Lanka, Vietnam, Nepal, Maleisië, Indonesië of India boeken.

book yoga retreats banner

Of je nu kiest voor een 7 daagse yoga vakantie in Azië, een lang weekend of een spirituele reis van 10, 12 of 14 dagen, in Azië vind je rust, bezinning en spiritualiteit. Ook voor een mediatie of ayurveda vakantie. Bij zowel Puur en Kuur als Spa Dreams vind je de mooiste yoga- en ayurveda vakanties in Azië. Een yoga of ayurveda reis in Azië is ook te boeken met vegetarische of veganistische maaltijden.


mediterende man op het strand

Yoga vakanties Spa Dreams in Azië

Spa Dreams heeft met name een groot aanbod yoga- en ayurveda vakanties in Thailand, India en Sri Lanka. Het betreft hier compleet verzorgde vakanties, op basis van half of volpension en altijd op prachtige locaties zoals ayurveda retreats en Spa Hotels. Ook voor yoga vakanties aan zee en met detox of afval kuur. Het is bij Spa Dreams ook mogelijk een korte yoga vakantie op Thailand, India of Sri Lanka te boeken, bijvoorbeeld voor 4 of 7 dagen. Via de banner hieronder vind je alle yoga vakanties in Azië.


yoga meditatie in India

Yoga vakantie Azië Puur en Kuur boeken

Bij Puur en Kuur een yoga vakantie Azië boeken. Als je op zoek bent naar een betaalbare, spirituele yoga vakantie in Azië heeft Puur en Kuur je zeker wat bijzonders te bieden. Je kunt via deze wellness reisorganisatie onder andere een yoga vakantie boeken binnen Sri Lanka, Vietnam, Thailand, Indonesië of Maleisië. Ook voor een yoga vakantie met ayurveda kuur of yoga en anti stress vakantie.

puur en kuur yoga banner

Je kunt bij Puur en Kuur bijvoorbeeld een 6 of 7 daagse yoga / ayurveda vakantie boeken maar ook gaan voor een langer verblijf, bijvoorbeeld voor een 15 daagse yoga vakantie met ayurveda kuur in Trivandrum te India. Veel yoga en ayurveda resorts van Puur en Kuur liggen direct aan het strand of op een andere mooie locatie. En om je yoga vakantie nog mooier te maken, een aantal spa resorts liggen direct aan zee. Vanuit je hotelkamer heb je niet alleen zeezicht maar ruik je de frisse lucht van de zee.

Spirituele vakanties kunnen ook luxe vakanties zijn. Kijk nu binnen het aanbod yoga- en ayurveda vakanties van Puur en Kuur welke spirituele vakantie jij gaat boeken.


yoga in een prachtige omgeving

Wellness vakanties in Azië

Je kunt bij zowel Puur en Kuur als bij Spa Dreams ook een wellness vakantie in Azië boeken. Je verblijft dan in een wellness hotel zoals een resort met spa en wellness center en geniet van heerlijke maaltijden, spa behandelingen, sauna, massages en holistische activiteiten. Wellness vakanties zorgen voor een optimale ontspanning en rust, even bijkomen, tot jezelf komen.

Kijk nu welke fantastische wellness vakanties Puur en Kuur en Spa Dreams je binnen en buiten Azië kunnen aanbieden.