Yoga vakantie België

Yoga vakantie in België boeken? Ook in eigen land, België, is het mogelijk een ontspannende yoga vakantie te boeken. Bijvoorbeeld een 3 daagse of 5 daagse yoga vakantie in de Ardennen van Puur en Kuur. Op een prachtige locatie en met workshops en heerlijke gezonde maaltijden. De Ardennen zijn ideaal voor een yoga vakantie, spirituele vakantie of relaxvakantie. En omdat de Ardennen het hele jaar aantrekkelijk is, kan je een ook yoga vakantie in de herfst of voorjaar boeken. Ook als je een yoga vakantie België aan zee of aan de kust wilt boeken, zijn er mogelijkheden.

book yoga retreats banner

De yoga vakanties van Puur en Kuur in de Ardennen worden op een landgoed in Vielsalm gehouden. Dit landgoed in de Ardennen beschikt over 21 slaapkamers, een ruime woonkamer met open haard en aparte eetkamer en diverse yoga zalen. Daarnaast is er een grote tuin met veel mooie plekjes. Het landgoed beschikt verder over een jacuzzi, een sauna, massageruimte en regendouche. 
Een ideale locatie voor een yoga vakantie in één van de mooiste gebieden van België.


Deze yoga vakantie België is tijdelijk niet beschikbaar. Zie hier de mogelijkheden in België.zie hier de mogelijkheden in Nederland

even alleen yoga vakantie

Brochure aanvragen yoga vakantie België van Puur en Kuur

Wil je het complete aanbod yoga vakanties van Puur en Kuur zien? Dus niet alleen het aanbod yoga vakanties in België maar ook die in bijvoorbeeld Nederland, Spanje, Italië, Griekenland of India?  De brochure van Puur en Kuur biedt een compleet overzicht van alle yoga- gezondheids- wellness- en ayurveda vakanties van Puur en Kuur. Daarnaast vind je er ook uitgebreide informatie over afval- en detoxreizen. Alles met mooie foto’s, duidelijke informatie en vele tips. Vraag daarom nu de brochure aan bij Puur en Kuur en ontdek dat er behalve, fantastische yoga vakanties in België en Nederland, ook elders binnen en buiten Europa unieke yoga, gezondheids en ontspanningsreizen georganiseerd worden.  


Als je de brochure nu aanvraagt, heb je deze binnen een paar dagen in huis en kun je jouw droomvakantie boeken.

Yoga vakantie België, voor iedereen geschikt

Het is goed om te weten dat een yoga vakantie in België geschikt en toegankelijk is voor iedereen. Of je nu kennis wilt maken met yoga, een relax vakantie wilt boeken, een ervaren yogi bent. De opzet van de yoga vakanties van Puur en Kuur en andere reisorganisaties die yoga en ontspannings vakanties organiseren, is ervoor te zorgen dat je tot rust komt, plezier hebt en geniet. Je hebt dus geen speciale vaardigheden of ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan yoga vakanties. Dit geldt zowel voor yoga vakanties binnen als buiten België. Tip:  Er zijn ook speciale yoga reizen voor singles. Deze single en wellness reizen worden onder andere door Puur en Kuur verzorgd.

groepsles yoga

Vakantiehuis met jacuzzi in België huren

Waar je een leuk vakantiehuis in België kunt huren.

Als je niet echt trek hebt in een georganiseerde yoga vakantie, niet wilt kamperen en ook geen zin hebt in een hotel, kun je natuurlijk ook een vakantiehuis in België huren. Bijvoorbeeld een vakantiehuis aan de Belgische Kust, in de Ardennen of in Oost- of West Vlaanderen.

Ideaal is het huren van een vakantiehuis met jacuzzi en dan bij voorkeur in de tuin van je vakantiewoning België. Je kunt een 2 persoons huisje met jacuzzi huren maar ook voor een groot vakantiehuis in België met sauna en jacuzzi gaan.  Met gegarandeerd extra veel ontspanning! Zoek hier een vakantiehuis met jacuzzi in België. Zoek hier een last minute vakantiehuis in België.

yoga oefening op vakantie

Yoga kleding kopen voor je yoga vakantie?

Patipada voor prachtige yoga kleding van biologische kwaliteit.. Of je nu een yoga vakantie in België, Spanje, Italië, Sri Lanka of India gaat boeken. Het is heerlijk om lekker zittende yoga kleding te dragen. Zeker als deze ook nog eens van biologische kwaliteit is. Bij Patipada, een spirituele- en yoga  winkel, kan je prachtige yoga kleding kopen. En omdat deze yoga kleding ook nog eens van biologische kwaliteit is, draag je met je aankoop ook nog eens bij aan een betere wereld. Je vindt bij Patipada ook veel spirituele producten uit onder andere Sri Lanka, Nepal en India. Als je van plan bent een yoga weekend of vakantie te boeken en nieuwe yoga kleding wilt kopen, is deze biologische yoga kleding met bamboe een aanrader. Bij Patipada kan je ook online yoga matten en kussens aanschaffen. Men bezorgt in Nederland en België.