yoga vakantie Costa Rica

Yoga vakantie Costa Rica ( 8 dagen )
(deze yoga vakantie Costa Rica is momenteel niet beschikbaar ).

Wie een yoga vakantie wil boeken in één van de mooiste landen van de wereld, boekt een yoga vakantie in Costa Rica. Puur en Kuur biedt een 8 daagse yoga vakantie ( retreat ) in Costa Rica aan welke zijn gelijke niet kent. Je verblijft in een yoga |wellness hotel op basis van volpension, wellness workshops, 2 yoga lessen per dag en lichaamsmassages.  De ultieme yoga vakantie Costa Rica.

Je verblijft in een wellness hotel met spa welke midden in de tropische heuvels van Costa Rica ligt, één van de landen in Centraal Amerika met een ongekend mooie flora en fauna. Vanuit je hotel heb je een panoramisch uitzicht over de Stille Oceaan, de bergen en de fantastisch natuur. Het wellness hotel waarin je verblijft is klein van opzet, er zijn slechts 9 kamers waarvan de meeste over een eigen balkon beschikken. Iedere hotelkamer heeft een eigen badkamer en daarnaast gratis wifi.

Dit wellness hotel met de naam "de retreat" heeft een wellness center en fitness center. Het hotel staat bekend om de gezonde vegetarische maaltijden, de heerlijke smothies en rawfood mogelijkheden. Een perfecte plaats voor het boeken van een yoga vakantie, ontgiftigings kuur or wellness retreat. De yoga studio is perfect en intiem. Kortom, alle ingrediënten zijn er voor een perfecte yoga vakantie of retreat in Costa Rica. Via de link hieronder verkrijg je alle informatie over een yoga vakantie op één van de mooiste locaties van de wereld.Wellness vakanties Costa Rica

Puur en Kuur heeft, naast de 8 daagse yoga vakantie in Costa Rica, meer ontspannings reizen in dit mooie land. Zo kun je een 8 daagse wellness reis Costa Rica boeken met spa behandelingen en privé yoga les of een 4 daagse korte wellness vakantie boeken in Costa Rica. Dit is een ontdekkingsreis met spa behandelingen, yoga les of personal trainingscessie. Al deze reizen staan in het teken van wellness, yoga en het fantastisch mooie Costa Rica.  De wellness en yoga vakanties van Puur en Kuur in Costa Rica zijn ook geschikt voor alleenreizenden. Puur en Kuur heeft zelfs een speciaal single reis programma.

Waarom een yoga vakantie in Costa Rica boeken?

Costa Rica is een land in centraal Amerika met een ongekend mooie natuur en vele beschermde nationale parken. Het land heeft het hele jaar door een aangenaan klimaat en de vele bergen, vulkanen en nevelwouden geven het land een heel bijzondere sfeer. Costa Rica is een land zonder leger en de bevolking is zeer vriendelijk. Er zijn veel wellness | spa resorts in Costa Rica. Veel boeren in Costa Rica werken op een natuurlijke manier en dat zie je aan het grote aanbod biologisch gekweekte groente en fruit. Het eco toerisme is in Costa Rica goed ontwikkeld, op vele plaatsen zijn er boerenmarkten met een regionaal aanbod brood, groente en fruit. Kortom, Costa Rica heeft alles in huis wat een spirituele vakantie, wellness vakantie of yoga vakantie tot een groot succes kan maken.

Waarom een yoga vakantie of retreat via Puur en Kuur?

Puur en Kuur is de specialist in yoga vakanties, spirituele reizen en gezondheids- en wellness vakanties. Bij Puur en Kuur krijg je 100 % waar voor je geld.  Er is veel aandacht voor jou als individu en er is een speciaal reisprogramma voor alleenstaanden. De yoga vakanties Costa Rica behoren tot de absolute top.