Yoga vakantie Costa Rica

Informatie yoga vakantie of retreat Costa Rica. Yoga vakantie of retreat Costa Rica? Wie een yoga vakantie wil boeken in een van de mooiste landen van de wereld, boekt een yoga vakantie in Costa Rica.

book yoga retreats banner

Puur en Kuur biedt een 8 tot 15 daagse yoga vakantie ( retreat ) in Costa Rica aan welke zijn gelijke niet kent. Je verblijft in een yoga |wellness hotel op basis van volpension, wellness workshops, 2 yoga lessen per dag en lichaamsmassages. De ultieme yoga vakantie Costa Rica.

Je verblijft in een wellness hotel met spa welke midden in de tropische heuvels van Costa Rica ligt, een van de landen in Centraal Amerika met een ongekend mooie flora en fauna. Vanuit je hotel heb je een panoramisch uitzicht over de Stille Oceaan, de bergen en de fantastisch natuur. Het wellness hotel waarin je verblijft is klein van opzet, er zijn slechts 9 kamers waarvan de meeste over een eigen balkon beschikken. Iedere hotelkamer heeft een eigen badkamer en daarnaast gratis wifi.

Dit wellness hotel met de naam ‘de retreat’ heeft een wellness center en fitness center. Het hotel staat bekend om de gezonde vegetarische maaltijden, de heerlijke smoothies en rawfood mogelijkheden. Een perfecte plaats voor het boeken van een yoga vakantie, ontgiftings kuur of wellness retreat. De yoga studio is perfect en intiem. Kortom, alle ingrediënten zijn er voor een perfecte yoga vakantie of retreat in Costa Rica. Via de link hieronder verkrijg je alle informatie over een yoga vakantie op een van de mooiste locaties van de wereld. Yoga retreat Costa Rica

Waarom een yoga vakantie of retreat via Puur en Kuur?

Vind hier een yoga vakantie Costa Rica Puur en Kuur. Puur en Kuur is de specialist in yoga vakanties, spirituele reizen en gezondheids- en wellness vakanties. Bij Puur en Kuur krijg je 100 % waar voor je geld. Er is veel aandacht voor jou als individu en er is een speciaal reisprogramma voor alleenstaanden. De yoga vakanties Costa Rica behoren tot de absolute top.

Waarom een yoga vakantie in Costa Rica boeken?

Costa Rica is een land in centraal Amerika met een ongekend mooie natuur en vele beschermde nationale parken. Het land heeft het hele jaar door een aangenaam klimaat en de vele bergen, vulkanen en nevelwouden geven het land een heel bijzondere sfeer. Costa Rica is een land zonder leger en de bevolking is zeer vriendelijk. Er zijn veel wellness / spa resorts in Costa Rica. Veel boeren in Costa Rica werken op een natuurlijke manier en dat zie je aan het grote aanbod biologisch gekweekte groente en fruit. Het eco toerisme is in Costa Rica goed ontwikkeld, op vele plaatsen zijn er boerenmarkten met een regionaal aanbod brood, groente en fruit. Kortom, Costa Rica heeft alles in huis wat een spirituele vakantie, wellness vakantie of yoga vakantie tot een groot succes kan maken.

Wellness vakanties Costa Rica

Puur en Kuur heeft, naast de 8 daagse yoga vakantie in Costa Rica, meer ontspannings reizen in dit mooie land. Zo kun je een 8 daagse wellness reis Costa Rica boeken met spa behandelingen en privé yoga les of een 4 daagse korte wellness vakantie boeken in Costa Rica. Dit is een ontdekkingsreis met spa behandelingen, yoga les of personal trainingscessie. Al deze reizen staan in het teken van wellness, yoga en het fantastisch mooie Costa Rica. De wellness en yoga vakanties van Puur en Kuur in Costa Rica zijn ook geschikt voor alleenreizenden. Puur en Kuur heeft zelfs een speciaal single reis programma. Een single reis Costa Rica is een aparte belevenis.

Costa Rica, duurzaamste land van de wereld

Als je een yoga vakantie in Costa Rica boekt, zal je ontdekken dat dit land in Midden Amerika een van de meest duurzame landen van de wereld is. Nergens anders ter wereld wordt er mee aandacht besteed aan natuurbehoud, eco toerisme, een CO2 neutraal bestaan. Geen massa toerisme in Costa Rica, wel fantastische eco resorts. Een yoga vakantie Costa Rica is genieten van de natuur en een vriendelijk land waarbij duurzaamheid voorop staat.