Een yoga vakantie in Duitsland boeken

De leukste yoga vakanties van Duitsland vind je hier Wie een yoga vakantie Duitsland wil boeken, vindt hier het grootste aanbod. Van een 3 daags yoga weekend tot een vakantie met yoga en meditatie van 5 tot 14 dagen. Je kunt deze yoga vakanties met alleen ontbijtbuffet maar ook op basis van halfpension of volpension boeken.

book yoga retreats banner

Duitsland is een ideaal vakantieland voor een gezondheidsvakantie. Ook voor een ayurveda vakantie Duitsland, een kuurvakantie of yoga- en wandelvakantie. Boek bijvoorbeeld een yoga en fitness vakantie aan de Oostzee, of een yoga en wandelvakantie in een wellness hotel of spa in Brandenburg. Er zijn ook yoga vakanties in Duitsland voor alleenstaanden.


Gecombineerde yoga- en fitness vakantie Duitsland

Fitter worden tijdens je vakantie?< Je kunt een 7 daagse yoga en fitness vakantie Duitsland boeken. Deze vakantie is inclusief yoga en fitness lessen, gebruik sauna, uitgebreid ontbijtbuffet en meer. Je vindt deze yoga- en fitness vakantie Duitsland in het aanbod yoga en wellness reizen Duitsland. Zo kan jij je yoga vakantie Duitsland ook benutten om aan de fitheid te werken. yoga groep in de natuur

Vegetarische maaltijden tijdens je yoga vakantie Duitsland

Bij de meeste yoga vakanties Duitsland worden vegetarische maaltijden bereid. Glutenvrije en veganistische maaltijden behoren ook tot de mogelijkheden. In bepaalde hotels en spa’s in Duitsland is men goed thuis in de ayurvedische keuken.


Als alleenstaande yoga vakantie Duitsland boeken

Ben je alleenstaand en heb je zin in een yoga en meditatie vakantie in Duitsland? Relatief veel alleenstaanden geven zich op voor de yoga vakanties Duitsland. Zowel single vrouwen als mannen. De meeste yoga en meditatie reizen Duitsland zijn zeer geschikt voor alleenstaanden. Je vindt snel aansluiting bij ander alleenreizenden en de sfeer tijdens de yoga lessen is ontspannend, relaxed en respectvol. Je verblijft in de regel in een eenpersoonskamer of alleen in een 2 persoonskamer. Als je je hotelkamer moet delen staat dat duidelijk bij de reis en boeking aangegeven.


Yogalessen en onthaasten

Je kunt een 7 daagse yoga vakantie Duitsland boeken waarbij het thema “onthaasten” centraal staat. Er is tijdens deze yoga en vastenweek uitgebreid aandacht voor meditatie en ontspanningstechnieken. Ook is er aandacht voor minder gebruik van sociale mediaverslaving. Deze yoga, meditatie en onthaastingstechnieken worden gegeven door een ervaren yoga- en mindfulless leraar. De lessen worden en het Engels en Duits gegeven.

groepsles yoga

Yoga weekend Duitsland boeken

Ook mogelijkheden yoga weekend Duitsland te boeken. Een weekendje weg Duitsland met yoga? Je kun ook een 2 of 3 daags yoga weekend bij onze Oosterburen boeken. Inclusief overnachting met ontbijt of op basis van half- of volpension.