Eén van de meest populaire yoga vakantie bestemmingen is Ibiza. Ibiza ( Spanje, Balearen ) is een schiereiland met een prachtige natuur en mystieke sfeer. Ibiza staat bekend als spiritueel eiland waar kunstenaars graag komen, en yoga minded. Veel mensen boeken om deze redenen bewust een yoga vakantie op Ibiza. En Ibiza heeft een heerlijk klimaat, veel zonuren en in combinatie met de zeewind een heerlijk vakantieoord.  Een yoga vakantie op Ibiza is genieten, weer in je kracht komen en helemaal tot rust komen. Wij presenteren je op deze pagina de 7 daagse yoga vakantie Puur en Kuur op Ibiza. Een yoga vakantie met workshops, yoga lessen en veel extra’s.

book yoga retreats banner

Ook opties als je wilt afvallen tijdens je vakantie. Je verblijft in een fantastische locatie in het Noord Oosten van Ibiza niet ver van zee en strand. Zo neem je deel aan een yoga vakantie aan zee en geniet je van alles wat Ibiza je te bieden heeft. Kijk nu welke mogelijkheden er zijn om deze gevarieerde relax vakantie op Ibiza te boeken. Alle yoga en wellness reizen van Puur en Kuur in Spanje


Het programma tijdens deze yoga vakantie op Ibiza

Het succes van deze yoga vakantie op Ibiza is natuurlijk mede afhankelijk van het programma. Puur en Kuur heeft voor deze yoga vakantie op Ibiza een zeer gevarieerd en uitgebalanceerd programma samengesteld met ontspannende yoga lessen en workshops. Op de eerste dag van je yoga vakantie Ibiza krijg je een gesprek met een wellness consulent, op basis waarvan er een persoonlijk programma voor jou samengesteld kan worden. Er worden dagelijks 2 a 3 activiteiten, waaronder yoga lessen aangeboden, waaraan je gratis kunt deelnemen. Er zijn lezingen en op woensdag is er een hippymarkt. Je kunt het programma van je yoga vakantie tegen bijbetaling uitbreiden met een kano tocht of mountainbike tocht. Deze yoga vakantie op Ibiza biedt je alles wat je van een yoga vakantie mag verwachten. Je verblijft in een luxe villa met zwembad en op een kwartier lopen van het strand. Er kunnen door de ideale ligging van deze villa ook yoga activiteiten aan zee of op het strand georganiseerd worden.


yoga vakantie strand

Detox vakantie op Ibiza

Je kunt via Puur en Kuur naast een yoga vakantie op dit wonderschone eiland ook een detox vakantie op Ibiza boeken. Detox staat voor ontgiften. Dat kan via een sapkuur, detox kuur of raw food dieet. Voor die mensen die extra willen afvallen, is er ook een speciaal afvalprogramma tijdens je detox vakantie.

Een detox vakantie op Ibiza kan worden gecombineerd met een yoga vakantie, wellness vakantie of ander type ontspannings- of relax vakantie.


Fitness vakantie op Ibiza

Voor die mensen die iets aan hun fitness en conditie willen doen, je kunt deze yoga vakantie Ibiza ook als fitness vakantie boeken. Deze fitness vakantie op Ibiza is inclusief wellness consult en privé fittness lessen. Je krijgt tijdens deze fitness vakantie op Ibiza onbeperkt kruiden thee en water zodat deze vakantie tevens een detox vakantie is.

yoga vakantie zonsondergang

Meer yoga reizen van Puur en Kuur, vraag brochure op.

Is deze yoga vakantie op Ibiza van Puur en Kuur op Ibiza al volgeboekt?
Puur en Kuur biedt in heel Europa en spirituele landen als Sri Lanka, Thailand, Vietnam en India meer dan 100 verschillende yoga vakanties aan waaronder yoga retreats en yoga weekenden. Het is ook mogelijk om een yoga vakantie of yoga weekend in Nederland of België te boeken.

In de brochure van Puur en Kuur vind je alle informatie over deze yoga vakanties, yoga retreats en yoga weekenden. Je vindt er ook uitgebreide informatie over de wellness, detox, mindfulness, ayurveda en fitness vakanties van Puur en Kuur. Vraag nu de brochure van Puur en Kuur aan.