Groot aanbod yoga vakanties binnen Europa

Yoga vakantie binnen Europa? Wie een yoga vakantie binnen Europa wil boeken, heeft via deze website een groot aantal mogelijkheden. En het is niet alleen mogelijk om een yoga vakantie in bijvoorbeeld Spanje, Italië of Griekenland te boeken maar ook naar landen zoals Kroatië, Madeira, Portugal, Slovenië, Turkije of Zwitserland. Een zeer gevarieerd aanbod yoga vakanties naar vele landen binnen Europa. Daarnaast is het vermelden van de yoga vakanties naar de Canarische Eilanden en Ibiza zeker de moeite waard. Op deze eilanden is het ook in het voorjaar en najaar goed vertoeven. Ook voor een spirituele, wellness of yoga retreat Europa.

book yoga retreats banner

Je kunt een korte yoga vakantie binnen Europa boeken ( bijvoorbeeld een yoga weekend ) maar ook kiezen voor bijvoorbeeld een 7 of 8 daagse yoga vakantie. En door vakanties met elkaar te combineren, bijvoorbeeld een yoga en wellness vakantie, kan je ook kiezen voor ontspannings- of relax vakanties van bijvoorbeeld 14 dagen. Dat geldt ook door bijvoorbeeld een yoga vakantie met een fitness- of ayurveda vakantie te combineren.


yoga oefening in de natuur

Yoga vakanties binnen Europa van Spa Dreams

Spa Dreams doet qua yoga vakanties binnen Europa niet onder voor die van Puur en Kuur. Het aanbod binnen Nederland en België is daarentegen wel wat beperkter. Als je een yoga vakantie in Nederland of België wilt boeken, kan je dus je beter concentreren op Puur en Kuur. Als je een yoga vakantie binnen Europa zoekt, kan je dat bij Spa Dreams doen door te zoeken binnen het aanbod gezondheidsvakanties binnen West-Europa, Zuid-Europa of Oost-Europa. Bij Spa Dreams kan je ook een yoga- of wellness vakantie boeken in landen als Hongarije, Estland, Polen, Roemenië, Slowakije, Tsjechië of Bulgarije. Dit zijn landen binnen Europa waar je relatief een goedkope yoga- en wellness vakantie kunt boeken.


Yoga vakantie Europa boeken via Puur en Kuur

Puur en Kuur Je kunt via deze website je yoga vakantie boeken bij Puur en Kuur of Spa Dreams. Beide organisaties zijn gespecialiseerd in yoga- wellness- en gezondheidsvakanties. Puur en Kuur heeft ook een groot aanbod yoga vakanties in Nederland en België. Bij Spa Dreams is het aanbod yoga- en wellness vakanties in onder meer Duitsland, Hongarije, Sri Lanka en India groot. Beide reisorganisaties bieden echter fantastische yoga vakanties binnen en buiten Europa aan. Als je overweegt een yoga vakantie te boeken, adviseren wij het aanbod van zowel Spa Dreams als Puur en Kuur te bekijken. Met een beetje geluk kan je zo een last minute yoga vakantie boeken of gebruik maken van een bijzondere aanbieding. Via de banner hieronder kan je de brochure van Puur en Kuur opvragen. Hier vind je alle yoga vakanties binnen- en buiten Europa.


yoga groep in de natuur

Yoga lessen en workshops tijdens yoga vakantie

Of je nu je yoga vakantie Europa bij Puur en Kuur of Spa Dreams boekt, bij beide reisorganisaties kan je een uitstekend verzorgde vakantie tegemoet zien inlusief yoga lessen, workshops en ontspannings programma’s. Hierbij bestaat verder mogelijkheid om je yoga vakantie te koppelen aan een persoonlijk gezondheids programma, bijvoorbeeld aan een detox- of afval programma.


Zelf vliegtickets boeken

Houd er rekening mee dat je na het boeken van je yoga vakantie, zelf voor je vliegtickets moet zorgen. De reisorganisatie waar jij je yoga vakantie geboekt hebt, kan je hiermee helpen. Hier kan je een goedkope vliegticket boeken.

yoga vakantie strand

Verblijf in mooiste yoga retreats

Een yoga vakantie wordt mede bepaald door de locatie waar je tijdens je vakantie verblijft. Bij zowel Spa Dreams als Puur en Kuur verblijf je in de mooiste yoga retreat en spa/wellness hotels. Vaak met wellness faciliteiten ( zoals massage, sauna ) en soms aan zee of strand. Verblijft tijdens je yoga vakantie binnen Europa bijvoorbeeld in een spa/yoga retreat accommodatie aan zee in Spanje, Portugal, Griekenland, Madeira of de Canarische Eilanden. Bij iedere yoga vakantie staat vermeld welke faciliteiten het hotel of retreat heeft en in welk type kamer je verblijft.


Yoga vakantie op basis volpension

Als je een yoga vakantie via Puur en Kuur of Spa Dreams boekt, is dat meestal op basis van volpension. Je kunt genieten van heerlijke, gezonde maaltijden en slaapt in een eenpersoons kamer of ( meestal alleen ) in een twee persoons kamer. Bij iedere yoga vakantie staat aangegeven wat de prijzen zijn, wat er is inbegrepen en wat er extra te bestellen is ( denk aan excursies ). Vliegtickets en vervoer naar je yoga retreat accommodatie of hotel zijn niet in de prijs inbegrepen.