yoga vakantie in Nederland

Als je een yoga vakantie in Nederland wilt boeken, kan je kiezen uit een ruim aanbod.

Dat is ook van toepassing als je een yoga weekend Nederland 2022 wilt boeken

book yoga retreats banner

puur en kuur yoga banner

Bijvoorbeeld een yoga vakantie van Puur en Kuur aan zee in Zeeland of aan de kust Noord-Holland. Of een yoga vakantie in Gelderland, Overijssel of Brabant. Of je nu het liefst een yoga vakantie Nederland op de Veluwe wilt boeken, aan zee of in Zuid Limburg, er zijn diverse mogelijkheden om een vakantie met yoga, meditatie of workshop in Nederland te combineren. Hierbij kan een yoga vakantie ook worden gecombineerd met een detox- of afval vakantie, een fitness vakantie of wandel vakantie.

Yoga vakanties in Nederland zijn meestal korte relax vakanties. Deze ontspannings vakanties zijn geschikt voor iedereen, mannen, vrouwen, groepen, singles, echtparen, vrienden. En of je nu 30, 50, of 70 bent, een yoga vakantie in Nederland is geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Voor beginners en gevorderden. Kijk nu binnen het aanbod yoga vakanties van Puur en Kuur Nederland welke ontspannings vakantie jou aanspreekt.

Puur en Kuur, groot aanbod yoga vakanties in Nederland

Yoga vakantie of weekend in Nederland? Puur en Kuur verzorgt het hele jaar door yoga vakanties in Nederland. Het gaat hier om korte ontspannings vakanties van 3, 4 of 5 dagen. Je kunt via Puur en Kuur een yoga vakantie boeken op de Veluwe ( Epe of Hoenderloo ), aan zee in Zeeland ( Burg Haamstede, Domburg ) maar ook kiezen voor een yoga wellness of yoga meditatie vakantie in Groningen of Zuid -Limburg. En als je in Overijssel woont, Puur en Kuur verzorgt ook yoga vakanties in Nederland in Overijssel. Een yoga vakantie van Puur en Kuur is altijd gevarieerd, geschikt voor alle leeftijden en alle doelgroepen. Vaak inclusief workshop, maaltijden, wandelingen en wellness.

Je kunt tijdens je yoga vakantie in Nederland via Puur en Kuur ook genieten van heerlijke maaltijden, wellness, sauna faciliteiten, pilates Yoga lessen en veel meer. Kortom, voor een ontspannende yoga vakantie in Nederland, moet je bij Puur en Kuur zijn. PS, ben je vegetariër of veganist? Je kunt bij Puur en Kuur een vakantie of weekend met heerlijke gezonde maaltijden boeken. Ook vegan of vegetarisch!

Brochure opvragen

Vraag de Puur en Kuur wellness brochure op. Als je overweegt een yoga vakantie in Nederland of elders te boeken en je wilt verdiepen in het complete aanbod en vele mogelijkheden, kan je het beste de brochure bij Puur en Kuur opvragen. Hier vind je niet alleen het complete aanbod yoga vakanties en weekenden van Puur en Kuur maar ool alles over andere gezondheids vakanties, fitness reizen, detox vakanties, ayurveda vakanties, wellness reizen en mindfulness vakanties. De brochure geeft een nog beter beeld dan de website van Puur en Kuur.

Yoga vakantie aan zee in Nederland

Yoga vakantie aan zee in Nederland? Puur en Kuur biedt diverse yoga vakanties aan zee in Nederland aan, allen in Zeeland. Je kunt een yoga vakantie aan zee in Domburg aan Zee of Burgh-Haamstede boeken. In beide gevallen gaat het om een relax vakantie van 3 dagen. In Domburg aan Zee verblijf je in een 4 sterren hotel met privé zwembad en wellness vlak aan zee, in Burgh Haamstede verblijf je in een luxe hotel met wellness center en binnen zwembad. Beide yoga vakanties zijn echter ontspannings vakanties met workshops, yoga lessen, wellness, heerlijk en gezond eten en veel meer. Heerlijk relaxen en werken aan een gezond lichaam en geest.

Het wellness hotel in Domburg aan Zee ligt op een paar honderd meter van zee, het hotel in Burgh Haamstede op 1,5 kilomter van zee. Wist je dat Zeeland de schoonste stranden van Nederland heeft en het er heerlijk wandelen en relaxen is? Een wellness vakantie in Zeeland is meer dan genieten. Hier kan je een vakantiehuis Zeeland met wellness boeken. Yoga vakantie Domburg aan Zee

Yoga en wellnes vakantie in Nederland boeken

Je yoga vakantie in Nederland combineren met wellness? Boek dan een yoga en wellness vakantie via Puur en Kuur in Fontana Resort Bad Nieuweschans in Groningen. Een geweldig spa wellness resort in Nederland. Je kunt dan tijdens je yoga vakantie gebruik maken van de minerale baden, sauna complex en alle wellness faciliteiten van dit wellness of spa complex. Je krijgt naast yoga lessen ook toegankelijke yoga workshops en uitgebreide ontbijt buffetten en overheerlijke diners.

Wie van zijn yoga vakantie in Nederland een relax vakantie wil maken, boekt een yoga- wellness vakantie in het wellness|spa resort Fontana Resort Bad Nieuweschans! Een ideale plek om volledig te kunnen ontspannen en bijkomen van de wereldse zaken waar we dagelijks mee geconfronteerd worden. Als je wilt weten in welke wellness resort je nog meer een verwenweekend of relaxvakantie kunt boeken, kijk dan eens op de website: wellness-resort.nl. Hier vind je veel meer informatie over wellness resorts en reizen.

Afvallen met detox en yoga

Yoga en detox? Bij Puur en Kuur is het mogelijk je yoga vakantie in Nederland te combineren met een detox kuur. Hierbij staan yoga, gezond eten, wandelen, wellness en ontspanning centraal. Een gezond lichaam en geest zorgt voor balans, een betere energie en een beter gevoel. Je kunt bij Puur en Kuur een yoga/detox vakantie in Nederland, onder andere boeken in Zeeland ( badhotel Domburg ).

Het betreft hier een 3 daagse yoga/detox vakantie. Ontgiften zorgt uiteindelijk voor mee energie en een bijkomende voordeel is dat je van een detox weekend ook nog eens af kunt slanken. Zie ook onze website detox vakantie