yoga vakantie Spanje

Mooiste yoga vakanties in Spanje
Yoga vakantie Spanje?

Wie op zoek is naar een yoga vakantie in Spanje, vindt hier een groot en bijzonder aanbod yoga vakanties en retreats in Spanje. Ook yoga vakanties met wellness. Het betreft hier 7 of 8 daagse yoga vakanties Spanje die ook als een retreat beschouwd kunnen worden. Afhankelijk van de door jou gekozen vakantie Spanje, kies voor je voor een verblijf aan zee of in de nabijheid van de bergen. Iedere yoga vakantie in Spanje die hier wordt aangeboden is uniek. De yogalessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt ook yoga vakantie of retreat kiezen met workshops, massages, meditatie en andere bezigheden.

Je kunt je yoga vakantie in Spanje ook combineren met anti stress oefeningen, een detox kuur of persoonlijk afslankprogramma. Je kunt dus een yoga vakantie in Spanje boeken die past bij jouw persoonlijke voorkeur en budget. Deze yoga reizen Spanje zijn op basis van volpension. Hierbij is de vegetarische keuken heel belangrijk maar er kan meestal ook vis worden gegegeten.

Kijk nu welke yoga vakantie van Puur en Kuur in Spanje jou het meeste aanspreekt en boek een heerlijke relaxvakantie.

Deze yoga vakantie Spanje is een groepsvakantie

Als je deze yoga vakantie in Spanje boekt, boek je een yoga groepsreis. Je viert vakantie met gelijkgestemden, mensen ( mannen en vrouwen ) die net als jij behoefte hebben aan innerlijke rust en ontspanning. Meestal doen er meer vrouwen mee aan de yoga vakanties Spanje. Iedereen is echter welkom, als je maar respect hebt voor je medereizigers, de reisleiding en alles wat met de yoga vakantie te maken heeft.

Ademhalingsoefeningen en meditatie

Een yoga vakantie Spanje betekent ook aandacht voor je ademhaling. Een goede ademhaling geeft rust. Daarom worden yoga lessen altijd afgewisseld met ademhalingsoefeningen en is er meestal ook aandacht voor meditatie. Er zijn overigens ook spirituele vakanties die helemaal in het teken staan van meditatie en stilte. Deze meditatie vakanties zijn vooral geschikt in het kader van retreats.
Per yoga vakantie Spanje staat aangegeven hoe het programma er uit ziet, bijvoorbeeld ontspanningsmassages, meditatie, workshop. Zo kun jij die yoga vakantie in Spanje boeken die past bij jouw ideale ontspannings vakantie.

Je verblijft in een 3 of 4 sterren hotel

Als je via Puur en Kuur een yoga vakantie Spanje boekt, verblijf je in een 3 of 4 sterren hotel waarvan er een aantal aan zee liggen. Je hebt bijna altijd een kamer voor jezelf die over een eigen bad of douche en toilet beschikt. Er is altijd een goede yoga ruimte en de keuken van deze hotels of yoga resorts is goed thuis in de gezonden keuken waaronder de vegetarische keuken. Soms beschikt het hotel of resort over een zwembad en sauna en andere wellness faciliteiten. Je kunt kiezen in een luxe hotel te verblijven of een wat kleinschaliger accommodatie op een privé landgoed. In alle gevallen zijn de yoga vakanties compleet verzorgd en is er individuele aandacht voor jouw welzijn. Dit is ook het geval als je een yoga vakantie in bijvoorbeeld Italië, Portugal, Nederland of Thailand boekt.