Mooiste yoga vakanties in Spanje

Yoga vakantie Spanje? Wie op zoek is naar een yoga vakantie in Spanje, vindt hier een groot en bijzonder aanbod yoga vakanties en retreats in Spanje. Ook yoga vakanties met wellness. Het betreft hier 7 of 8 daagse yoga vakanties Spanje die ook als een retreat beschouwd kunnen worden.

book yoga retreats banner

Afhankelijk van de door jou gekozen vakantie Spanje, kies voor je voor een verblijf aan zee of in de nabijheid van de bergen. Iedere yoga vakantie in Spanje die hier wordt aangeboden is uniek. De yogalessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt ook yoga vakantie of retreat kiezen met workshops, massages, meditatie en andere bezigheden. Vind hier een yoga vakantie Spanje

Je kunt je yoga vakantie in Spanje ook combineren met anti stress oefeningen, een detox kuur of persoonlijk afslankprogramma. Je kunt dus een yoga vakantie in Spanje boeken die past bij jouw persoonlijke voorkeur en budget. Deze yoga reizen Spanje zijn op basis van volpension. Hierbij is de vegetarische keuken heel belangrijk maar er kan meestal ook vis worden gegegeten. Kijk nu welke yoga vakantie van Puur en Kuur in Spanje jou het meeste aanspreekt en boek een heerlijke relaxvakantie.

Yoga vakantie Spanje alleenstaanden

Ook als alleenstaande kan je een yoga vakantie Spanje boeken. Yoga reizen zijn er met name ook voor alleenstaanden en alleenreizenden. Per yoga vakantie Spanje staat aangegeven door wie deze georganiseerd wordt, in welk hotel, spa of kuuroord je verblijft en of deze geschikt is voor alleenstaanden en alleenreizenden.

7 daagse of 14 daagse yoga vakantie Spanje boeken?

Hoe lang wil jij een yoga vakantie Spanje boeken? Als je yoga vakantie of retreat Spanje wilt boeken, bepaal je zelf de duur van je reis. In principe kun je iedere yoga vakantie zo lang of kort maken als je zelf wilt. Boek bijvoorbeeld een 7 daagse yoga- en ayurveda vakantie Spanje of boek een yoga retreat Spanje voor 14 of 21 dagen.

Zelf je vliegticket Spanje regelen

Heb je een yoga vakantie geboekt en ga je zelf je vliegticket Spanje regelen? Je kunt onder ander via de website van BudgetAir goedkope vliegtickets Spanje boeken.

De meeste yoga vakanties Spanje zijn groepsvakanties

Als je een yoga vakantie in Spanje boekt, boek je meestal een yoga groepsreis. Je viert vakantie met gelijkgestemden, mensen ( mannen en vrouwen ) die net als jij behoefte hebben aan innerlijke rust en ontspanning. Meestal doen er meer vrouwen mee aan de yoga vakanties Spanje. Iedereen is echter welkom, als je maar respect hebt voor je medereizigers, de reisleiding en alles wat met de yoga vakantie te maken heeft. Je kunt ook op individuele basis meedoen aan een yoga vakantie.

Je verblijft tijdens je yoga vakantie Spanje in een 3 of 4 sterren hotel

Als je via Puur en Kuur een yoga vakantie Spanje boekt, verblijf je in een 3 of 4 sterren hotel waarvan er een aantal aan zee liggen. Je hebt bijna altijd een kamer voor jezelf die over een eigen bad of douche en toilet beschikt. Er is altijd een goede yoga ruimte en de keuken van deze hotels of yoga resorts is goed thuis in de gezonden keuken waaronder de vegetarische keuken. Soms beschikt het hotel of resort over een zwembad en sauna en andere wellness faciliteiten.

Je kunt kiezen in een luxe hotel te verblijven of een wat kleinschaliger accommodatie op een privé landgoed. In alle gevallen zijn de yoga vakanties compleet verzorgd en is er individuele aandacht voor jouw welzijn. Dit is ook het geval als je een yoga vakantie in bijvoorbeeld Italië, Portugal, Nederland of Thailand boekt.

Ademhalingsoefeningen en meditatie tijdens yoga vakantie Spanje

Een yoga vakantie Spanje betekent ook aandacht voor je ademhaling. Een goede ademhaling geeft rust. Daarom worden yoga lessen altijd afgewisseld met ademhalingsoefeningen en is er meestal ook aandacht voor meditatie. Er zijn overigens ook spirituele vakanties die helemaal in het teken staan van meditatie en stilte. Deze meditatie vakanties zijn vooral geschikt in het kader van retreats.

Per yoga vakantie Spanje staat aangegeven hoe het programma er uit ziet, bijvoorbeeld ontspanningsmassages, meditatie, workshop. Zo kun jij die yoga vakantie in Spanje boeken die past bij jouw ideale ontspannings vakantie.

Vegetarische maaltijden tijdens je yoga vakantie Spanje

Bij een yoga vakantie is er aandacht voor lichaam en geest. Vegetarische maaktijden zijn een standaard optie. Ook als veganist kan je een fijne vakantie met yoga in Spanje boeken. Ook met dieetwensen zoals glutenvrij kan rekening worden gehouden.