Een unieke yoga vakantie Sri Lanka

Op zoek naar een fantastische yoga vakantie Sri Lanka? Sri Lanka is een prachtig en spiritueel land. Een land met veel natuurschoon, tempels, ongelooflijk mooie landschappen en een hoog gehalte aan spiritualiteit. Sri Lanka is het land voor een yoga vakantie, yoga retreat of spirituele vakantie. Of je nu een 7, 8, 12 of 15 daagse yoga vakantie Sri Lanka wilt boeken, de beste mogelijkheden vind je hier.

book yoga retreats banner

Ook voor een spirituele vakantie Sri Lanka. Je kunt via deze site een yoga vakantie of retreat in landen zoals Sri Lanka, India, Bali, Costa Rica of Indonesië boeken. Ook voor een yoga retreat met meditatie en ayurveda. Sri Lanka, het vroegere Ceylon, is een spiritueel land. Je kunt er ook als alleenstaande een yoga vakantie, yoga retreat of spirituele reis boeken. Boek nu een spirituele vakantie Sri Lanka met yoga, meditatie en ayurveda.

Yoga vakantie Sri Lanka bij Spa Dreams of Puur en Kuur boeken?

Yoga vakantie Sri Lanka Spa Dreams of Puur en Kuur? Yoga vakantie overzicht Sri Lanka van Puur en Kuur Via deze site vind je het complete aanbod yoga retreats en vakanties Sri Lanka van Puur en Kuur en Spa Dreams. Er is dus volop keuze, ook voor singles en alleenreizenden. Of je nu een yoga vakantie Sri Lanka via Puur en Kuur of Spa Dreams boekt, beide spirituele reisorganisaties bieden compleet verzorgde reizen Sri Lanka aan.

Beide wellness reisorganisaties zijn gespecialiseerd in Yoga retreats, ayurvedareizen, wellness reizen en gezondheidsreizen in het het algemeen. Je kunt bij Puur en Kuur of Spa Dreams ook een detox vakantie Sri Lanka boeken of een ayurveda reis.

Je kunt ook een yoga vakantie of yoga retreat naar bijvoorbeeld Nepal, de Malediven, Thailand, Mexico of Costa Rica boeken. Zowel Spa Dreams als Puur en Kuur hebben een groot aanbod yoga reizen voor singles.

Yoga vakantie Sri Lanka op basis van volpension boeken

Boek je yoga vakantie Sri Lanka op basis van volpension. Het is heerlijk om onbezorgd op vakantie naar Sri Lanka te gaan en te weten dat er voor het eten en drinken gezorgd wordt. Je kunt je yoga retreat Sri Lanka dan ook op basis van volpension bij Spa Dreams en Puur en Kuur boeken. De maaltijden zijn gezond en lekker.

Ook als je een bepaald dieet hebt of veganist of vegetariër bent, is het boeken van een yoga vakantie Sri Lanka op basis van volpension mogelijk.

Yoga vakantie Sri Lanka voor 1, 2 of 3 weken boeken

Hoe lang wil jij op vakantie naar Sri Lanka? Of je nu een 7 daagse yoga vakantie Sri Lanka wilt boeken of een 22 daagse yoga retreat, jij bepaalt hoe lang je op reis wilt. Je kunt kiezen uit diverse flexibele data, ook als je bijvoorbeeld een yoga vakantie of retreat naar Vietnam, Indonesië, Bali, India of Nepal wilt boeken.

Yoga vakantie Sri Lanka combineren met ayurveda

Kennismaken met ayurveda? Ayurveda is een oude holistische geneeswijze welke uit India en Sri Lanka komt. Bij ayurveda zijn kruiden belangrijk. Ook in Nederland en België is ayurveda steeds bekender geworden, ook de ayurvedische massages.

Een yoga vakantie of yoga retreat Sri Lanka is goed te combineren met ayurveda, ook in het kader van een afslankkuur en detox vakantie. Bij zowel Spa Dreams als Puur en Kuur kan je een yoga en ayurveda vakantie Sri Lanka boeken.

Yoga en meditatie lessen

Yoga en meditatie horen bij een yoga vakantie Sri Lanka. Yoga en meditatie horen bij elkaar zoals de wind en het water. Als je kiest voor een vakantie Sri Lanka met yoga lessen, kan je ook meditatie lessen volgen.

Yoga vakantie Sri Lanka voor alleenreizenden

Een yoga vakantie Sri Lanka als alleen reizende boeken? Zowel Spa Dreams als Puur en Kuur hebben een uitgebreid aanbod yoga reizen voor alleenstaanden. Bij iedere yoga vakantie Sri Lanka staat aangegeven in hoeverre die geschikt is voor personen die alleen reizen.